Koncepcia riadenia inovácií smerujúce k trvalo udržateľným produktom s podporou strategických cieľov rozhodovania - Gubová, Klaudia, 1986-
Koncepcia riadenia inovácií v podnikoch smerujúca k tvorbe trvalo udržateľných inovácií v rámci strategických procesov rozhodovania podnikov. Objektom skúmania 385 slovenských podnikov, z ktorých sa zapojilo do prieskumu 135 slovenských podnikov, čo tvorí 35,1 % návratnosť.