Vnútropodnikový manažment výroby v čase štvrtej priemyselnej revolúcie - Rakovská, Júlia, 1972-
Úroveň zavádzania Industry 4.0. Základné pojmy ako vnútropodnikový manažment výroby, či možnosti jeho zdokonaľovania. Organizačné aspekty a moderné systémy riadenia vnútropodnikových profit-centier. Globálne trendy, a to: Industry 0.4, resp. Priemysel 4.0, automatizácia, digitalizácia a robotizácia.