Nové technologické trendy v logistike - Richnák, Patrik, 1988-
Na základe štúdia dostupnej literatúry, údajov a informácií pochádzajúcich zo zahraničných zdrojov a štatistického portálu Statista opísané vybrané technologické trendy v logistike.