Rozvojové faktory manažmentu výroby a logistiky v teórií a praxi podnikania - Biela, Alexandra
Teoretická analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich so súčasnými rozvojovými faktormi manažmentu výroby a logistiky s dôrazom na viaceré rozvojové činnosti a prvky súvisiace s nástupom štvrtej priemyselnej revolúcie. Poskytnutie uceleného pohľadu na predmetnú problematiku z hľadiska získaných teoretických poznatkov.