Financial Literacy Programmes Targeting the Poor: The Possibilities of Using Financial Literacy as a Tool for Financial Inclusion - Győri, Zsuzsanna
Podstata pojmu finančná gramotnosť a možnosti finančnej inklúzie. Odpovede na nasledujúce výskumné otázky- Aké sú hlavné charakteristiky existujúcich programov finančnej gramotnosti v Maďarsku? Ako súvisí finančné vylúčenie a nedostatočná finančná gramotnosť v praxi?