Ako sa menia odvody do zdravotných poisťovní a Sociálnej poisťovne v roku 2022 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zákonné sociálne poistenie a verejné zdravotné poistenie SZČO. Povinnosť SZČO platiť zákonné sociálne poistenie v roku 2022. Úhrady sociálneho poistenia. Verejné zdravotné poistenie SZČO. Zákonné sociálne poistenie a verejné zdravotné poistenie zamestnancov.