Accounting for Holdings of Cryptocurrencies in the Slovak Republic: Comparative Analysis - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Cieľom príspevku je porovnať účtovníctvo kryptomien na Slovensku s požiadavkami a odporúčaniami iných tvorcov štandardov a autorít. Slovensko je vybrané, pretože je jednou z prvých krajín, ktoré zavádzajú účtovnú reguláciu pre kryptomeny. Použitie analýzy a porovnávania.