Tendenciji ta dinamika rozvitku svitovogo tovarnogo rinku produkciji mašinoguduvannja - Christian, Belan
Strojársky priemysel ako jeden najdôležitejších priemyslov každej krajiny. Strojársky priemysel ako kľúč k úspešnému a ziskovému zahraničnému obchodu. Pandémia COVID-19 ako negatívny faktor pre strojársky priemysel.