Analýza vládnych výdavkov vynaložených v súvislosti s pandémiou - Lennerová, Ivana, 1979-
Negatívny vplyv pandemického vývoja bolo možné pozorovať najmä vo výpadku daňových príjmov či v navýšení transferov zo Sociálnej poisťovne. Slovenský hrubý domáci produkt HDP v roku 2020 klesal, ekonomike však pomohol export a znižovanie prepadu niektorých odvetví. Pandémia ovplyvnila vo veľkej miere i nezamestnanosť. Plán obnovy. Ekonomická situácia malých a stredných podnikov.