Vplyv brexitu a svetovej pandémie na Veľkú Britániu - Lennerová, Ivana, 1979-
Dopady pandémie a brexitu na ekonomiku Veľkej Británie. Kríza COVID-19 a jej dopady, ktoré budú mať tiež výrazné štrukturálne účinky na britskú ekonomiku a trh práce. Top 10 sektorov, ktoré zaznamenali najväčší pokles pracovných ponúk v dôsledku brexitu a svetovej pandémie COVID-19.