Dôležité je prepojiť offline s onlinom
Minuloročné vianočné kampane už sprevádzala neistota súvisiaca s pandémiou. Napriek tomu firmy hodnotia minulú sviatočnú sezónu pozitívne. U zákazníkov sa prejavili nové trendy v ich nákupnom správaní. Čo vplýva na úspešnosť kampaní.