Na svete je platobný terminál do vrecka
Nová aplikácia SoftPOS umožňuje premeniť mobilný telefón na inteligentný platobný terminál. Je určená obchodníkom, ktorí hľadajú jednoduché platobné riešenie pre svoje podnikanie.