Potraviny dramaticky prepisujú cenovky - Kapitánová, Tatiana
Keď sa spojí viacero rozhodujúcich faktorov v rovnakom čase, je z toho celosvetové zvyšovanie potravín, ktorému sa nevyhne ani slovenský trh. Zákazníci sa musia pripraviť na zdražovanie. To môže znamenať, že spotrebitelia začnú kupovať lacnejšie potraviny. Odborník dúfa, že to nebude na úkor kvality a uprednostňovania zahraničnej produkcie.