Riadenie in-store projektov zefektívni softvér - Gregor, Pavel
Osveta k aktuálnemu trendu digitalizácie procesov vo firmách, konkrétne k efektívnemu využitiu softvérových systémov a programov, ktoré pomáhajú riadiť in-store kampane, in-store aplikácie a ďalšie retailové riešenie. Proces realizácie týchto projektov zjednodušujú.