Čokolády chcú byť fér - Kapitán, Peter
Zdôraznenie férového prístupu pri výrobe cukroviniek u výrobcov aj u spotrebiteľov. Zásadný trend znižovania obsahu cukru a zvyšovania ovocných zložiek v čokoládovom biznise. Experimentovanie s chuťami a ponúkanie limitovaných edícií zo strany výrobcov.