Obslužný úsek je srdcom predajme - Kapitán, Peter
Na začiatku pandémie sa oslabil záujem zákazníkov o obslužné úseky. Mnohí obchodníci sa to snažili vyriešiť prostredníctvom čelného skla, ale išlo iba o dočasné riešenie. Hoci je situácia stále kritická, zákazníci si zvykli a dôverujú bezpečnosti potravín. Ako by mal vyzerať obslužný úsek a čomu sa pri dizajne vyvarovať.