Ekonomická teória a niektoré problémy jej chápania - Horeháj, Jozef
Oblasti ekonómie, ktoré robili problémy vo vzdelávacom procese, ale aj vo verejnosti je ich chápanie viac či menej skreslené. Trh a trhový mechanizmus. Trh práce a nezamestnanosť.