Money Laundering and Terrorism Financing from the Perspective of Islamic Banking - Krenn, Julia, 1994-
Základné charakteristiky a princípy islamských financií. Analýza islamských financií z hľadiska prania špinavých peňazí a financovania terorizmu. Ciele islamskej ekonómie a islamských financií. Islamské financie a boj proti praniu špinavých peňazí a boj proti financovaniu terorizmu.