Public Services Service Failure in the Middle East - Uitz, Thomas Oliver, 1981-
Súčasný stav v oblasti zlyhania služieb vo verejnej správe na Blízkom východe. Reakcie občanov na zlyhanie verejných služieb. Islamská administratíva a jej zakladanie sa na náboženských princípoch.