Sprístupňovanie majetkových priznaní starostov - Tekeli, Jozef
Aktuálna téma sprístupňovania oznámení funkcií, zamestnaní a činností starostov obcí a primátorov miest. Postup obcí pri dodržiavaní svojich zákonných povinností a rešpektovaniu práva žiadateľa, ako aj verejného funkcionára, ktorého majetkového priznania sa žiadosť týka.