Obecný úrad a úrad samosprávneho kraja - nedostatky v legislatíve a praxi - Tomaš, Lukáš
Poukázanie na problematické používanie pojmu "obecný úrad" a "úrad samosprávneho kraja" v kontexte platnej a účinnej zákonnej a podzákonnej právnej úpravy, ako aj na rozhodovaciu činnosť súdov v tejto súvislosti.