Inflation in the Euro Area - Vyrostková, Lenka
Dôležité štúdie, ktoré sa zaoberajú infláciou, jej vývojom a vzťahom medzi infláciou a inými makroekonomickými premennými. Vývoj miery inflácie meranej indexom HICP v 19 krajinách eurozóny. Porovnávanie vývoja v jednotlivých krajinách s vývojom v eurozóne ako celku. Vývoj inflácie v období rokov 1997 až 2020.