Ecological Communication Challenges in Waste Management - Somfay, Dorottya
Skryté súvislosti v oblasti odpadového hospodárstva, ktoré ovplyvňujú spoločenské povedomie v Maďarsku a vzťah medzi spotrebiteľmi a odpadmi. Napätie medzi profesiou a verejným sektorom, hlavným dôvodom je nedostatočná komunikácia a rozdielne vnímanie priorít odpadových záležitostí.