Zverejňovanie údajov o finančných nástrojoch s účinnosťou od 1. januára 2020 a 1. januára 2021 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Zverejňované informácie majú pomôcť používateľom účtovnej závierky pochopiť, ako ovplyvňuje zabezpečovacie vzťahy účtovnej jednotky neistota vyplývajúca z reformy referenčných úrokových sadzieb. Zverejňované informácie sa týkajú novo vložených odsekov do IFRS 9 (6.8.4 -6.8.12) alebo do IAS 39 (102D -102N).