Zmeny v podnikových kombináciách v platnosti od 1. januára 2020 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
IFRS 3 Podnikové kombinácie bol pre rok 2020 novelizovaný dvomi nariadeniami. Nariadenie Komisie (EÚ) č. 2019/ 2075 z 29. novembra 2019, ktorým sa mení nariadenie (ES) č. 1126/2008, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy. Druhé nariadenie bolo vydané v apríli 2020 a upravuje zmeny len pre IFRS 3 - Nariadenie Komisie (EÚ) č. 2020/551 z 21. apríla 2020, ktorým sa mení nariadenie (ES) č. 1126/2008, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy, pokiaľ ide o IFRS 3 Podnikové kombinácie.