Mapovanie a klasifikácia urbánnych pôd na príklade miest Bratislava, Trnava a Žilina - Saksa, Martin
Návrh mapovania, charakteristiky a klasifikácie urbánnych pôd na príklade troch veľkých miest Slovenska: Bratislavy, Trnavy a Žiliny, pričom mapovanie urbánnych pôd vychádza z originálneho prístupu spočívajúceho v prvotnom mapovaní krajinnej pokrývky a využitia krajiny v intraviláne miest a v ich bezprostrednom okolí na základe satelitných snímok a následného využitia konceptu pedo-urbánnych komplexov ako priestorových jednotiek, pomocou ktorých možno pôdy v meste mapovať a hodnotiť.