The World Junior Short Track Speed Skating Championships 2018 in Tomaszów Mazowiecki: A Sports Geography Perspective - Cudny, Waldemar
Detailný profil divákov, ktorí navštívili Majstrovstvá sveta juniorov v rýchlokorčuľovaní na krátkej dráhe, ktoré sa konali v poľskom meste Tomaszów Mazowiecki (63 000 obyvateľov) v roku 2018. Motivácie ich účasti na podujatí a úroveň spokojnosti po jeho návšteve, vrátane pravdepodobnosti ich opätovnej návštevy takéhoto podujatia a hostiteľského regiónu. Vnímanie podujatia návštevníkmi pochádzajúcich z hostiteľského mesta a vplyv tejto športovej udalosti na tamojší cestovný ruch.