Determinanty ekologických inovácií - Loučanová, Erika
Ekologické inovácie sa stali hlavnými politickými cieľmi Lisabonskej zmluvy a Akčného plánu pre environmentálne technológie EU. Hnacie sily a prekážky ekologických inovácií. Faktory na strane ponuky a na strane dopytu.