Adresáti právní úpravy - jak dalece se koncept soutěžitele promíta do dalších oblastí kompetence soutěžního úřadu? - Petr, Michal
Presadenie konceptu súťažiteľa ako ekonomickej jednotky do praxe v ČR na rozdiel od SR a Poľska. Tento prístup umožňuje zohľadniť reálne fungovanie trhov a pôsobenie hospodárskych subjektov na ňom, v legislatíve však nie je zvyčajný a jeho zavedenie do praxe môže spôsobiť problémy.