Inovatívne podniky a Start-up iniciatívy - Mura, Ladislav
V ekonomickej, sociálnej, technickej a environmentálnej oblasti rozvoja spoločnosti sú inovácie základným predpokladom ich realizácie, bez ktorých by tento proces nemohol existovať. Východiskom pre inovácie realizované podnikmi sú požiadavky trhu a priania zákazníkov. Inovatívne podniky a začínajúce iniciatívy sú predpokladom inovácií pre rozvoj trhového hospodárstva. Dôležitosť a opodstatnenosť fungovania takýchto spoločností.