Environmentálne aspekty a možnosti recyklácie autobatérií - Hromják, Patrik
Porovnanie emisií elektrického vozidla so spaľovacími vozidlami. Životný cyklus batérií. Ekologické dopady počas životného cyklu batérie. Produkcia batérií a nerastné suroviny. Koniec životného cyklu. Recyklácia lítium iónových batérií.