The Need for Management Education of Healthcare Management Employees - Jankelová, Nadežda, 1966-
Cieľom príspevku je overiť, do akej miery manažérske vzdelávanie zdravotníckych pracovníkov ovplyvňuje úroveň ich manažérskych zručností. Metódy deskriptívnej štatistiky použité na zodpovedanie výskumných otázok o rozdieloch vo vnímaní manažérskych zručností a ich dispozičnej dôležitosti medzi manažérmi s ukončeným manažérskym vzdelaním a bez neho. Dôraz kladený na schopnosti vedenia ľudí a komunikačné schopnosti.