Komparativnij analyz rozvitku vitčiznjago ta zarubišnogo rinkiv logističnich poslug - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Kľúčové vývojové trendy zahraničného a domáceho logistického trhu. Úroveň konkurencieschopnosti ukrajinského logistického trhu.