Stres na pracovisku vyvolaný neprimeranými požiadavkami na výkon práce - Dolobáč, Marcel
Problematika právnej ochrany zamestnancov pred stresom na pracovisku, ktorý je vyvolaný neprimeranými pracovnými požiadavkami zamestnávateľa. Náhľad na predkladanú problematiku po zohľadnení všeobecných východísk normovania práce. Normy spotreby práce sa analyzujú vo vzťahu k ochrane duševného zdravia zamestnancov. Možnosti zlepšenia právnej úpravy a praxe v oblasti predmetnej problematiky.