Náhradné výživné v kontexte novely zákona č. 489/2021 Z.z. - Kováčiková, Martina
Otázky náhradného výživného v práve SR v kontexte poslednej novely predmetnej právnej úpravy, účinnej od 1. januára 2022. Analýza súčasnej právnej úpravy. Rozbor plusov a mínusov predmetnej zmeny.