WMS zrýchľuje a zdokonaľuje skladové operácie - Szmrecsányi, Tomáš
Pokročilé WMS systémy umožňujúce inteligentne riadiť ľudské zdroje, synchronizovať a koordinovať navzájom jednotlivé zásobovacie a finančno-administratívne procesy a dynamicky ich prispôsobovať aktuálnej situácii na trhu. Predmetné riešenia softvérovej riadenia skladovej logistiky disponujú rozšírenými možnosťami integrácie horizontálneho a vertikálneho hodnotového reťazca podniku. Výhody WMS v podobe dispozícii dát do niekoľkých kliknutí a spravidla v reálnom čase. Implementácia predmetnej technológie v praxi podnikov.