Consequences of Covid-19 for Kosovo’s Implementation to V4+ - Antošová, Gabriela
Mikro- a makroúroveň vymedzenia problému zameraného na dopady koronavírusovej krízy na cestovný ruch v krajinách Vyšehradskej štvorky a prípadná integrácia Kosova do V4 ako súčasť západného Balkánu 6 a Rozšírenie Východného partnerstva V4+ . Kľúčové usmerňujúce kritériá pre prehĺbenie ekonomickej integrácie do skupiny V4 s dôrazom na kľúčové aspekty, akými sú ekonomická a regionálna konvergencia a začlenenie rôznorodých sociálnych vrstiev do procesu ekonomického rastu. Výhody plynúce z plného členstva aktuálnej skupiny V4 v Európskom spoločenstve.