Collaborative Destination Management of V4 Vountries and Germany During the Covid-19 Pandemic - Antošová, Gabriela
Destinácie cestovného ruchu si musia vytvoriť koordinovaný prístup k rozvoju nových možností cestovného ruchu. Jednou z možností je posilnenie domáceho cestovného ruchu vo vlastnej krajine a podpora miestnych hotelov a reštaurácií. Kolaboratívne riadenie destinácií je prístup k spolupráci s partnerskými krajinami na spoločnom riešení výziev pandémií vytváraním rôznych typov cestovného ruchu. Odporúčania pre opatrenia sú identifikované z analýzy PESTLE a SWOT na zabezpečenie úspešného kolaboratívneho destinačného manažmentu krajín V4 a Nemecka počas pandémie Covid-19.