Online obchody potrebujú dostupné logistické nehnuteľnosti - Szmrecsányi, Tomáš
Nezadržateľný rozvoj e-commerce a súvisiacich procesov či služieb spájaných s e-shopmi, vrátane logistiky, aj v kontexte dôsledkov pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Rozvoj má priniesť nové dimenzie v nakupovaní či službách, najmä v rýchlosti. Potreba kvalitných a dostupných skladovacích priestorov pre efektívnosť nakupovania v online priestore, popri moderných technológiách. Rýchlosť dodania tovaru ako najdôležitejší parameter pre väčšinu e-commerce klientov. Najnovšie trendy a súvislosti v e-commerce, ako umelá inteligencia, digitalizácia či nevyhnutné ekologické a trvalo udržateľné riešenia, ale aj chýbajúca pracovná sila.