Interest and Motivation for the Paid Online Media Services Within a Defined Target Group - Kuchta, Martin, 1990-
Cieľom článku je objasniť záujem a motiváciu platiť za online mediálne služby a obsah v rámci definovanej cieľovej skupiny. Výskum sa zameral na vysokoškolákov najmä preto, že predstavujú novú generáciu internetových spotrebiteľov, ktorí rozumejú hodnote obsahu, no väčšinou majú len obmedzené finančné možnosti z dôvodu nedostatku príjmu z bežnej práce. Ako primárna výskumná metóda bol použitý dotazník.