The Perception of China in Slovakia - Ondriaš, Juraj, 1988-
Prehľad vnímania Číny na Slovensku. Definovanie vzťahov medzi oboma krajinami, nevyužité príležitosti na posilnenie vzájomných hospodárskych vzťahov v rámci platformy spolupráce 16+1 a zmeny v diplomacii v rámci samitov a rokovaní. Prieskum s cieľom zistiť vnímanie Číny slovenskou verejnosťou, so záverom, že toto vnímanie je viazané na stav hospodárskych vzťahov a nezlepší sa, kým sa najskôr výrazne nezlepší obchodná a investičná spolupráca.