Prispieva online komunikácia na úradoch práce k zvyšovaniu efektivity poskytovaných služieb? - Pozsonyiová, Natália, 1990-
Zhodnotenie a porovnanie efektivity poskytovaných služieb prostredníctvom úradov práce, a to online formou komunikácie a prezenčnou formou komunikácie.