Zákon o dani z príjmov ZÁKON č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov s komentárom - Brnová, Miroslava
Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov a základné ustanovenia. Daň fyzickej a právnickej osoby. Spoločné ustanovania a vyberanie a platenie dane. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín. Zoznam preberaných právne záväzných aktov EÚ.