Development of Online Shopping Within B2C E-commerce in the Visegrad Four Countries - Kráľovič, Štefan
Vývoj online nakupovania v krajinách Vyšehradskej štvorky (Slovensko, Česká republika, Poľsko, Maďarsko). Teoretické východiská konceptu online nakupovania, súčasná situácia online nakupovania na trhu EÚ a hlavné druhy tovarov a služieb nakupovaných cez internet. Vývoj online nakupovania v rokoch 2011 až 2019, podiel online nákupov na trhu EÚ a online nákupov tovarov a služieb v rámci krajín V4 za dané roky.