Blue Economy Policies of the Nordic (European) Countries - Dziura, Boris, 1976-
Výsledky a nadchádzajúce výsledky spolupráce Európskej únie a širšej medzinárodnej spolupráce najmä v oblasti modrej ekonomiky, so zameraním na špecifické územie severoeurópskych krajín (Dánsko, Fínsko, Island, Nórsko a Švédsko), pričom hraničnou oblasťou je Severné more (Grónske, Nórske a Islandské more). Politiky modrého hospodárstva a ich implementácie.