Overview of Current Trends in Mobile Commerce: Global Perspectives - Oleárová, Mária
Pomocou sekundárnych údajov zozbieraných zo správ výskumných spoločností a štatistických portálov sa práca zameriava na popísanie stavu mobilného obchodu a jeho vývojových trendov vo svete. Možnosti optimalizácie obchodných stratégií v oblasti m-commerce.