Cezhraničné zaisťovanie digitálnych dôkazov ako prostriedok boja proti závažnej trestnej činnosti - Hrdličková, Lucia
Problematika cezhraničného zabezpečovania elektronických dôkazov v boji proti viacerým závažným druhom trestnej činnosti. Identifikácia základného právneho rámca cezhraničného poskytovania elektronických dôkazov predovšetkým s akcentom na odpočúvanie a záznam telekomunikačnej prevádzky. Zhodnotenie možností zabezpečovania digitálnych dôkazov.