Hlasování per rollam ve společnosti s ručením omezeným podle právní úpravy účinné ode dne 1. 1. 2021 - Novotný, Jiří
Právne úpravy rozhodovania per rollam pre obchodné spoločnosti a družstvá v rámci zákona č. 33/2020 Sb, ktorá nadobudla účinnosť 1. januára 2021. Opis dvoch etáp rozhodovania.