Možné príčiny zlyhania procesu implementácie informačných systémov - Dugas, Jaroslav, 1967-
Potreba úspešnej implementácie informačného systému v podniku. Popis možných príčin zlyhania procesu implementácie informačných systémov. Nároky na kvalitu informačného systému v podniku.