Ďalšie prekážky súvisiace so skleneným stropom - Kudlová, Zuzana, 1986-
Postavenie mužov a žien v spoločnosti. Definícia pojmov sklenený strop, sklenený eskalátor, sklenený útes, lepkavá podlaha, rúra, deravé potrubie, včelia kráľovna, zamrznutý stred, druhá smena a mamičkovská dráha. Faktory ovplyvňujúce sklenený strop.